Vanaf 4 stuks SALE artikelen, geen 50% maar -70% korting!

0
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

Algemene informatie Bestellen & Retourneren

Betaling
De op de website vermelde prijzen zijn in Euro's, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Betaling kan alleen plaatsvinden door bankoverschrijving. Tata zal het artikel leveren nadat de betaling is ontvangen. De levertijd vangt aan op het moment dat Tata de betaling heeft ontvangen.

 

Bezorgkosten
Bij bestellingen boven € 25,- is verzending gratis. Voor bestellingen onder de € 25,- , komt er € 6,75 verzendkosten bij. Leveringen buiten Europa zijn mogelijk, maar hiervoor dient vooraf contact opgenomen te worden met Tata voor de kosten en de levertijd. Email: info@tata-sjop.nl (tijdens de sale altijd 6,75 verzendkosten )

 

Bestelling en levertijd
Zodra het verschuldigde bedrag op de rekening van Tata is bijgeschreven, verzendt Tata de bestelde artikelen, mits voorradig, binnen 4 werkdagen. Indien de bestelde goederen niet voorradig zijn neemt Tata contact met je op. Indien de levertijd de 30 dagen overschrijdt, heb je het recht de overeenkomst te ontbinden en kan je je geld kan binnen 30 dagen terugkrijgen.

 

Retourneren
Indien de bestelling niet aan je wensen voldoet of bij aankomst beschadigd is, dan kun je de bestelling, op eigen kosten, retourneren. Je dient na aflevering van de bestelling onder opgave van je bank- of girorekeningnummer, tata per e-mail op de hoogte te stellen dat je de bestelling retourneert binnen 14 dagen. Vervolgens dien je dan de ongebruikte artikelen in de originele verpakking te retourneren aan Tata,
Achter het Stadhuis 36
5211 HN s'-Hertogenbosch
Nederland.
btwnummer 147953704B01

 

De retourzending dient voldoende gefrankeerd te zijn. Tata zal de aankoopwaarde binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending terugbetalen. M.u.v. afgeprijsde artikelen, die kan je ruilen voor iets anders of een tegoedbon, geen geld retour.