Nieuwe inkoop wil ook zeggen afscheid nemen van merken, dat is nooit leuk. Tijden veranderen steeds sneller en onze tiener boy klant schreeuwt om merk collectie in hun maten. Maten 14 en 16 jaar zijn ook eigenlijk kleine heren maten. Daarom hebben we gekozen om FILA sport in te kopen in de volwassen maten XS, S en M. Fila heeft stoere unisex shirts en sweaters met logo in een super zachte kwaliteit. Ook bij FILA zien we pastels en zachte kleuren, naast een boel grijs en navy.... gelukkig.

Ook nieuw in onze zomer collectie 2018 is Napapijri. We hebben hun jasjes diep in gekocht en ook t/m 16 jaar. Napapijri bestaat sinds 1987. Duidelijk is dat het klassieke het nieuwe hip is. Polo's, Anorak jassen en dikke hoody's zullen snel geleverd gaan worden.

CP company heeft een prachtige basic collectie met duidelijk herkenbare accenten, zoals de bril in de cappucion. De collectie voor de kids heet Undersixteen en bestaat vooral uit tops en stoere jassen. CP company valt in een hoger prijssigment en heeft een stijlvolle uitsraling.

Diesel jeans zijn we dit seizoen al mee gestart, super skinny jeans in vele wassingen. De tops van Diesel zijn voor de boys eenvoudig maar stoer en voor de meiden veel meer uitgewerkt. Zomer 2018 hebben weer Diesel en zijn erg blij met hun, soms gekke, collectie. Een echt jeans merk!

Team TT36 kids.

Nieuwe collectie kinderkleding