We zijn weer open na een verbouwing van 2 weken en heel blij met resultaat. Nieuwe kleuren en andere verdeling van interieur. Alles is wat meer luchtig en geeft een ruim gevoel. Meeste merken zijn al uitgeleverd, we verwachten alleen nog Fila-sport.

We hebben in de leeftijd van 2 t/m 16 keuze in veel verschillende stijlen. Dat blijft een sport om op onze oppervlakte dat te laten zien. We hebben Billieblush en Le Big voor kleurrijke kleine meisjes, Molo en Vingino voor de stoere lagere school jongens. Voor onze tiener meiden hebben we Kenzo en Le Temps des Cerise en veel skinny jeans van Diesel. Voor de tiener jongens hebben we stoere jassen Van Napappijri, skinny shirts van Dsquared en geklede polo's van Lyle & Scott, om zo even wat op te noemen. Bekijk het complete overzicht van onze merken kinderkleding

Voor kraam kadotjes hebben we lieve nachtlampjes of boxpakjes van Claesens. Dus wij zijn klaar voor seizoen 2018 zomer. We zien je graag in onze stenen winkel of online. Voel je welkom.

Team TT36-kids