SALE periode.

Ik vind de SALE periode altijd dubbel, aan de ene kant ben je blij dat je van sommige artikelen afscheid kan nemen na een heel seizoen en aan de andere kant krijgt je winkel ook een heel andere uitstraling. De winkel word rommelig en zo gauw als er een afprijs stikker op een product zit, gaan de klanten ook anders met de spullen om. Wij zorgen wel voor een kort maar krachtige SALE, dus direct goede korting zodat je niet elke week weer andere afprijzingen hebt.

Tijdens de SALE worden ook alweer nieuwe producten geleverd en langzaam word de winkel weer gezellig. Dit seizoen nemen we rigoreus afscheid van een aantal merken en producten, 2018 word onze winkel verbouwd en kiezen we voor een nieuwe uitstraling, fris en hip. De merken die we niet meer inkopen zijn: Pepe-jeans tops, My Brand, en Ruby Tuesday. Ook gaan we opzoek naar nieuwe kadotjes voor onze klanten.

Ik zie jullie graag deze periode om te zorgen dat we "leeg" zijn als onze verbouwing start, zodat we weer met de nieuwe collectie zomer 2018 kunnen openen, ik heb er zin in!

Team TT36 kids.