Adresgegevens
Verzenden/betalen
Bestelling afronden
×

Titel

Text

Helaas niets gevonden

 
  • Meer dan 30 merken


  • afhalen winkel mogelijk

BESTELLEN & RETOURNEREN

Algemene informatie Bestellen & Retourneren/herroepingsrecht

Betaling

De op de website vermelde prijzen zijn in Euro's, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Betaling kan alleen plaatsvinden door bankoverschrijving. Tata zal het artikel leveren nadat de betaling is ontvangen. De levertijd vangt aan op het moment dat Tata de betaling heeft ontvangen.

Bezorgkosten

Bij bestellingen boven € 50.-, niet afgeprijsde collectie, is verzending gratis. Onder de 50,00 komt er 7,95  verzendkosten bij. Leveringen buiten Europa zijn mogelijk, maar hiervoor dient vooraf contact opgenomen te worden met Tata voor de kosten en de levertijd. Email: info@tata-sjop.nl (tijdens de sale altijd € 7.95 verzendkosten ) Er is ook een mogelijkheid tot afhalen aanklikken in de webshop.

Bestelling en levertijd

Zodra het verschuldigde bedrag op de rekening van Tata is bijgeschreven, verzendt Tata de bestelde artikelen, mits voorradig, binnen 2 werkdagen. Indien de bestelde goederen niet voorradig zijn neemt Tata contact met je op. Indien de levertijd de 30 dagen overschrijdt, heb je het recht de overeenkomst te ontbinden en kan je je geld kan binnen 30 dagen terugkrijgen.

Retourneren

Indien de bestelling niet aan je wensen voldoet of bij aankomst beschadigd is, dan kun je de bestelling, op eigen kosten, retourneren. Je dient na aflevering van de bestelling onder opgave van je bank- of girorekeningnummer, Tata per e-mail info@tata-sjop.nl binnen 14 dagen op de hoogte te stellen dat je de bestelling daarna retourneert binnen 14 dagen. Vervolgens dien je dan de ongebruikte artikelen in de originele verpakking te retourneren aan Tata, waarna bij ontvangst wij deze aankoop aan u zullen terugbetalen binnen een termijn van 14 dagen zonder de retourkosten.

Achter het Stadhuis 36

5211 HN s'-Hertogenbosch

tel: 0736141313

btw nummer: 147953704

KvK nummer: 17140450

whatsapp icoon
Snelle vraag?
Whatsapp Ons!
whatsapp icoon