Adresgegevens
Verzenden/betalen
Bestelling afronden
×

Titel

Text

Helaas niets gevonden

 
  • Meer dan 30 merken

  • Nu gratis verzenden behalve sale

  • afhalen winkel mogelijk

Dé BY-BAR kinderkleding collectie

Bij dit fantastische en hippe merk vind je kinderkleding en accessoires voor meisjes. Het is een Nederlands kleding en accessoire label voor meisjes van 4 t/m 14 jaar. Bij Tata Sjop vind je meisjeskleding en accessoires van BY-BAR online en in onze winkel in Den Bosch. Naast dit succesvolle merk verkopen we ook merken als Collégien, Rosemunde en Twinset

Meisjes accessoires van BY-BAR

In 2008 is dit geweldige merk opgericht. Ze begonnen met een paar oorbellen, maar zijn vervolgens uitgegroeid tot een volledig op elkaar afgestemde collectie van kleding en accessoires. BY-BAR maakt accessoires en kleding voor die meisjes die zich al wat volwassener willen kleden. Dit geldt ook voor de accessoires. Van rustige accessoires tot opvallende eye-catchers. Het matcht allemaal mooi met de kleding.

BY-BAR volwassene look

Wanneer je merkt dat je toe bent aan een volwassenere stijl, is BY-BAR de kledinglijn voor jou. De collectie bestaat namelijk uit kleding met rustige universele tinten en een natuurlijke uitstraling. Daarnaast zijn alle items makkelijk met elkaar te combineren. Bekijk de gehele collectie en kijk wat bij je past. Een effen topje? Of misschien toch wel een bloemenjurkje. Bij vragen kun je altijd contact opnemen met ons!

BY-BAR bij Tata Sjop Den Bosch

Je kunt al onze producten online shoppen via de webshop. Wil je toch graag de producten in het echt zien? Of wil je graag advies over jouw maten of stijladvies? Dan nodigen we je graag uit in onze Tata Sjop winkel in Den Bosch. Je kunt ons vinden in het mooie centrum aan Achter Het Stadhuis 36. We zien je graag!

whatsapp icoon
Snelle vraag?
Whatsapp Ons!
whatsapp icoon