Adresgegevens
Verzenden/betalen
Bestelling afronden
×

Titel

Text

Helaas niets gevonden

 
 • Meer dan 30 merken

 • Gratis verzending vanaf €75,-

 • afhalen winkel mogelijk

Molo Kids - dé Molo kinderkleding collectie

Molo designs spreekt tot de verbeelding van kinderen met hun felle kleuren, leuke prints, interessante vormen en grappige combinaties. Bij Molo zijn ze helemaal gek op prints, omdat ze zelfs bij de kleine kinderen voor heel wat pit kunnen zorgen. Alle kinderen zijn gek op prints. Dat is waarom ze zo belangrijk zijn in de collecties van Molo.

Molo stijl is urban met funky, kleurrijke designs die vaak voorzien zijn van een grappige twist of die gewoon al leuk genoeg zijn om op straat opgemerkt te worden. BV op Molo -t-shirts, Molo sweaters, Molo hoodies, Molo broeken,  Toch blijft de Molo kleding steeds functioneel en heeft kwaliteit. Het design is een combinatie van leuke, grappige details en een pure Scandinavische look. De Molo kleding zorgt voor de nodige functionele details waar kinderen behoefte aan hebben en ze zijn bestand tegen de actieve levens die kleintjes hebben. Ook heerlijk voor de zomer Molo badkleding, Molo shorts, Molo dat is charmante kinderkleding! 

Bij Tata Sjop vind je deze Molo jongens en meisjeskleding online en in de winkel in Den Bosch. 

Molo voor jongens en meisjes

Molo collectie bestaat uit een grote collectie items die mooi te combineren zijn. Met de prints hetzelfde op Molo t-shirts, Molo hoodies, Molo sweaters, broeken. En met het Molo badkleding en bijpassende Molo T shirts en Molo shorts zijn de geheel compleet. Voor de meisjes heeft Molo mooie prints op Molo jurken, Molo rokken, Molo leggins.

Molo Den Bosch

Wil je onze Molo kids collectie in het echt zien? Kom dan naar onze kinderkleding winkel Tata Sjop in Den Bosch. Wij zijn gevestigd in het mooie historisch stadscentrum en bieden naast Molo ook nog andere merken. 

Denk hierbij aan DsquaredKenzoTwinset en Airforce.Lyle@Scott. De leukste kinderwinkel voor kids van 0 t/m 16 jaar vind je al 20 jaar op het adres Achter het Stadhuis op nummer 36. Parkeren doe je super eenvoudig naast ons in de Wolvenhoek.

 • Maat
 • Kleur
 • Artikelgroep
 • Subgroep
 • Prijs
 • whatsapp icoon
  Snelle vraag?
  Whatsapp Ons!
  whatsapp icoon