Adresgegevens
Verzenden/betalen
Bestelling afronden
×

Titel

Text

Helaas niets gevonden

 
  • Meer dan 30 merken


  • afhalen winkel mogelijk

Dé Dixie kinderkleding collectie

Koop bij ons de Dixie kinderkleding collectie! De “Dixie Girl” lijn is de kinderversie van het vrouwelijke merk. De kledinglijn bestaat uit mooie basics met subtiele details. Het is opgericht door Massimo Frosini en Giovanni Guastella in Florence, Italië. Dit is de perfecte lijn voor stijlvolle meisjes. Naast dit merk verkopen we ook merken als Street Called Madison, Rosemunde & Christina Rohde.

Meisjes kleding

Voor meisjes kleding ben je bij Dixie aan het juiste adres. Door de creativiteit en inleving van dit merk, vind je een mooie collectie aan diverse kleding. Op deze manier kan elk meisje zich vinden in een van de items. Over het algemeen verkoopt Dixie mooie basics. Het fijne hieraan is dat je ze eindeloos kunt dragen en combineren. Het zijn niet de saaie basics. In tegenstelling zijn ze juist heel fris, hip en jong. Combineer bijvoorbeeld een mooi fel gekleurd vestje met een mooie jeans. Toch behoefte aan iets chiquers? Iets waar je meer mee opvalt? Kijk dan eens naar de collectie aan jurkjes die ze verkopen. Deze komen allemaal in verschillende modellen, prints en kleuren. Bekijk nu wat jouw favoriet is!

Dixie bij Tata Sjop Den Bosch

Je kunt al onze mooie producten online shoppen via de webshop. Wil je toch graag de producten in het echt zien? Of wil je graag advies over jouw maten of stijladvies? Dan nodigen we je graag uit in onze Tata Sjop winkel in Den Bosch. Je kunt ons vinden in het mooie centrum aan Achter Het Stadhuis 36. We zien je graag!

whatsapp icoon
Snelle vraag?
Whatsapp Ons!
whatsapp icoon