Adresgegevens
Verzenden/betalen
Bestelling afronden
×

Titel

Text

Helaas niets gevonden

 
  • Meer dan 30 merken

  • Gratis verzending vanaf €75,-

  • afhalen winkel mogelijk

Moschino Kids - dé Moschino kinderkleding collectie

Moschino is een exclusief design merk dat ook kleding ontwerpt voor kinderen. Een leuke collectie met veelal kleding voor meisjes. Comfortabele kinderkleding waarin kinderen vrij kunnen bewegen en spelen. 

De vrolijke prints en kleuren maken de Moschino kids collectie super herkenbaar. Wat dacht je van een leuk Moschino jurkje? Een leuk Moschino t-shirt? Of een Moschino rokje

Bij Tata Sjop vind je deze Moschino meisjeskleding online en in de winkel in Den Bosch. 

Moschino voor meisjes

Moschino maakt leuke, speelse en opvallende kinderkleding met veel prints en felle kleuren. De Moschino meisjes collectie is lief maar ook wel ergens stoer. Ze maken verschillende ontwerpen die actueel zijn en vaak in samenwerking met andere pop-culture merken. 

Denk aan de Sims collectie of de Ready to Bear collectie die al meerdere jaren wordt gevoerd met elke keer dezelfde beer als print. Tata Sjop gaat bij elke inkoop op zoek naar de leukste Moschino jurkjes, Moschino T-shirts en andere ready-to-wear items. De 

Moschino voor kinderen

Wat Moschino uniek maakt is de speelse en comfortabele kleding van hoge kwaliteit. Met ontwerpen zoals het beertje zijn de kledingstukken kinderlijk maar tevens modieus. De Moschino kids collectie is zo comfortabel dat kinderen er heerlijk in kunnen bewegen en spelen maar er toch modieus uit zien.

Moschino Den Bosch

Wil je onze Moschino kids collectie in het echt zien? Kom dan naar onze kinderkleding winkel Tata Sjop in Den Bosch. Wij zijn gevestigd in het mooie historisch stadscentrum en bieden naast Moschino ook nog andere merken. 

Denk hierbij aan Dsquared, Kenzo, Twinset en Airforce. De leukste kinderwinkel voor kids van 0 t/m 16 jaar vind je al 18 jaar op het adres Achter het Stadhuis op nummer 36. Parkeren doe je super eenvoudig naast ons in de Wolvenhoek.

whatsapp icoon
Snelle vraag?
Whatsapp Ons!
whatsapp icoon