Adresgegevens
Verzenden/betalen
Bestelling afronden
×

Titel

Text

Helaas niets gevonden

 
 • Meer dan 30 merken


 • afhalen winkel mogelijk

Dé Rijkswachters collectie

Een van de mooiste accessoires die je kan kopen voor jezelf, of als origineel cadeau: de Rijkswachters. Deze zijn gemaakt van onderdelen die te maken hebben gehad met de verbouwing van het Rijksmuseum. Hoe origineel en creatief is dat? Naast dit merk verkopen we meer accessoires van merken als Sonny Angel & Molo.

Rijkswachters: De Houten Robots

Dit zijn de Rijkswachters. Zij hebben jarenlang de kunstschatten van het Rijksmuseum beschermd en hebben met hen de hele wereld rondgereisd. Het Rijksmuseum werd verbouwd. Toen het weer open ging, zijn de transportkisten niet meer nodig. Hieruit zijn de houten robots gemaakt. De transportkisten krijgen op deze manier een nieuw leven. Iedere Rijkswachter heeft zijn eigen verhaal. En jij, als de nieuwe eigenaar, kunt uitzoeken welke kunstschat jouw houten robot heeft beschermd. Voer het nummer in van jouw Rijkswachter en ontdek welke kunstschat er door deze robot was opgeborgen toen het Rijksmuseum werd verbouwd.

Limited Editions

Ook beschikken zij over een aantal limited edition robots. Zo heb je de rijkswachter Diorama, wanneer in de buik een stilleven diorama zit met LEDlampjes. Of wat dacht je van de Rijks Meester. Deze is beschilderd door kunstenares Annemiek van Duin met kunstwerken van het Rijksmuseum. De Limited Edition is voor jou alleen, er komt nooit meer een die hetzelfde is!

Rijkswachters bij Tata Sjop Den Bosch

Je kunt al onze producten online shoppen via de webshop. Wil je toch graag de producten in het echt zien? Of wil je graag advies over jouw maten of stijladvies? Dan nodigen we je graag uit in onze Tata Sjop winkel in Den Bosch. Je kunt ons vinden in het mooie centrum aan Achter Het Stadhuis 36. We zien je graag!

 • Subgroep
 • Prijs
 • whatsapp icoon
  Snelle vraag?
  Whatsapp Ons!
  whatsapp icoon