Adresgegevens
Verzenden/betalen
Bestelling afronden
×

Titel

Text

Helaas niets gevonden

 
  • Meer dan 30 merken


  • afhalen winkel mogelijk

Sonny Angel - dé Sonny Angel collectie

De Sonny Angels zijn gelukspoppetjes / geluksengeltjes van ongeveer 7.5 cm groot en gemaakt van hard plastic. De blote poppetjes zijn een echte rage in Japan, maar inmiddels ook in Amerika en Europa. Je kunt ze gebruiken om neer te zetten in je kamer, of om te gebruiken in poppenhuizen. We verkopen de doosjes blind, dat is zoals het hoort! Dit wilt zeggen dat je de serie kan uitzoeken die je wilt, maar vervolgens thuis pas ziet welk poppetje je hebt gekregen. Naast dit merk verkopen we meer accessoires van merken als Molo & Rijkswachters.

Wat is Sonny Angel

Deze poppetjes zijn gemaakt van hard plastic. Het zijn kleine, schattige poppetjes van ongeveer 7.5 cm groot. Iets wat typerend is aan deze poppetjes, zijn de blote lijfjes en blozende wangetjes. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar om te sparen in verschillende thema’s en series. Denk hierbij aan collecties van dieren tot groente- en fruitsoorten. Het idee van deze poppetjes is dat je ze als verrassing koopt. Jij kiest ze niet, maar zij kiezen jou! Je kunt ze eindeloos sparen en ruilen totdat je alle poppetjes hebt verzameld. Vervolgens kun je ze als decoratie gebruiken voor in je kamer, zoals op je vensterbank of bureau. Maar ze zijn ook ontzettend leuk om te gebruiken om mee te spelen in bijvoorbeeld poppenhuisjes.

Sonny Angel bij Tata Sjop Den Bosch

Je kunt al onze producten online shoppen via de webshop. Wil je toch graag de producten in het echt zien? Of wil je graag advies over jouw maten of stijladvies? Dan nodigen we je graag uit in onze Tata Sjop winkel in Den Bosch. Je kunt ons vinden in het mooie centrum aan Achter Het Stadhuis 36. We zien je graag!

whatsapp icoon
Snelle vraag?
Whatsapp Ons!
whatsapp icoon