Adresgegevens
Verzenden/betalen
Bestelling afronden
×

Titel

Text

Helaas niets gevonden

 
  • Meer dan 30 merken


  • afhalen winkel mogelijk

Dé A Monday kinderkleding collectie

A Monday is hét kinderkledingmerk voor jongens en meisjes. Je vindt bij Tata Sjop de meisjes collectie met betaalbare dagelijkse kleding met een luxe uitstraling. Dit merk wordt gedragen door meisjes die durven! Bij Tata Sjop vind je jongens en meisjeskleding van Airforce online en in onze winkel in Den Bosch. Naast dit succesvolle merk verkopen we ook merken als By-Bar, Kenzo en Dixie.

A Monday kleding voor meisjes

Het Deense merk maakt betaalbare kleding voor kinderen. De meisjes collectie bestaat uit een serie unieke en elegante ontwerpen die eindeloos te combineren zijn. Ze zijn geïnspireerd op de natuur en focussen zich op persoonlijke stijlen. Iedereen moet zichzelf kunnen zijn en zich daar comfortabel invoelen. Daar speelt dit merk perfect op in. De kleding is eigentijds en past bij iedereen. Daarnaast vind je bij ons ook enkele accessoires. Bekijk bijvoorbeeld de hippe hoedjes die jouw outfit compleet maakt. Experimenteer met jouw stijl, ontdek mooie combinaties en val op als je op straat gaat!

Sale op A Monday kinderkleding

Bij Tata Sjop hebben we altijd mooie sale aanbiedingen online en in onze winkel in Den Bosch. Deze producten variëren regelmatig, waardoor je er altijd iets kunt scoren. Het voordeel van de sale op A monday kleding, is dat je de kwalitatieve kleding voor een nóg leukere prijs kunt kopen. De kwaliteit en uitstraling zijn precies zoals je kunt verwachten van het merk, maar dan in prijs verlaagd. Wacht niet te lang, want op is op!

A Monday bij Tata Sjop Den Bosch

Je kunt al onze producten online shoppen via de webshop. Wil je toch graag de producten in het echt zien? Of wil je graag advies over jouw maten of stijladvies? Dan nodigen we je graag uit in onze Tata Sjop winkel in Den Bosch. Je kunt ons vinden in het mooie centrum aan Achter Het Stadhuis 36. We zien je graag!

whatsapp icoon
Snelle vraag?
Whatsapp Ons!
whatsapp icoon